O nas

MASAŽNI SALON BODY TIGER

se nahaja na Ulica Arnolda Tovornika 13, Maribor, Maribor – Tabor. Parkirnih prostorov je vedno dovolj na razpolago, tako da s tem ne boste imeli težav.

BODY TIGER predstavlja telo, ki je lepo,  močno, sproščeno in lahkotno. Predstavlja TIGRA v človeku. Zato imajo masaže v Masažnem salonu BODY TIGER še poseben čar. Preizkusite enkrat, in zagotavljam vam, da se boste vedno radi vračali.

Body Tiger

Helena Javornik

Za tiste, ki me ne poznate.

Več kot 20 let sem se profesionalno ukvarjala z atletiko in bila udeleženka 3 olimpijskih iger in mnogih svetovnih, evropskih in drugih prvenstev doma in v tujini. Ob koncu kariere (leta 2010) sem se prekvalificirala v poklic MASERKA. Šolo za maserje sem obiskovala na Srednji zdravstveni šoli Maribor. Pred državno komisijo za NPK sem opravila izpit in pridobila certifikat MASERKA.

Moj moto je – počni tisto, za kar si usposobljen, znaš in pri tem uživaš. V času športne kariere sem uživala v masažah naših priznanih maserjev in fizioterapevtov. Zato vem, kaj pomeni »dobra in kvalitetna masaža«.  Prav take masaže ponujam svojim strankam. Vesela sem, da stranke to cenijo in se vedno znova vračajo.